Bezárták az ajtót Robbie Williams előtt

Infostart
2007. december 16. 09:00
Nincs helye Robbie Williamsnek a Take That jövőjében - jelentette ki az együttes frontembere, Gary Barlow. A 2005-ben újra összeállt fiúbanda eddig várt az énekes visszatérésére.

Robbie Williams nem fog a Take That-hez csatlakozni - nyilatkozta Gary Barlow a Big Issue című brit magazinnak.

Véleményét osztja az együttes másik tagja Mark Owen is, aki elmesélte: amikor meghívták az énekest, hogy dolgozzon együtt a bandával, úgy döntött, inkább "megsétáltatja a kutyáját".

A csapat tagjai Robbie Williams visszautasítása ellenére mindeddig fenntartották számára a helyet. Azt mondták: az ajtó midig nyitva áll az énekes előtt.

Egyszer fenn...

Amióta az együttes 2005-ben újra összeállt, egyre nagyobb sikereket ér el: több daluk is a slágerlisták élén landolt, új albumukhoz kapcsolódó turnéjuk állomásain pedig teltház előtt játszottak.

Robbie Williamsnek ugyanakkor hátat fordított Fortuna: legutóbbi lemeze, a Rudebox nem nyerte meg a kritikusok tetszését, és a rajongók sincsenek oda érte.

Az énekest a Brit Awards-on sem díjazták, míg a Take That visszatérő dalával, a Patience-szel elnyerte a legjobb számnak járó elismerést.

Robbie Williams 1995-ben döntött úgy, hogy kilép a Take Thatből és szólókarrierbe kezd. A hírek szerint azért határozott így, mert megromlott a kapcsolata Gary Barlow-val.