Robbie Williamsnek nyilvánosan meg kell alázkodnia

Infostart
2007. december 4. 21:28
Nyilvánosan bocsánatot kell kérnie volt menedzserétől Robbie Williamsnek, mert egyik dalában azzal vádolta meg, hogy ellopta a pénzét. Az énekesnek korábban megváltoztatott szöveggel újra fel kellett énekelni az érintett számot.

Jogi vereséget szenvedett Robbie Williams, akinek ezért nyilvánosan bocsánatot kell kérnie egykori menedzserétől, Nigel Martin-Smithtől, egymillió dolláros kártérítést kell fizetnie és állnia kell a perköltségeket is.

A Take That egykori énekese 2006-os The 90s című dalában ugyanis azt állította, hogy az akkor karrierje csúcsán lévő fiúbanda menedzsere ellopta az együttes pénzét.

"Robbie elfogadta, hogy nyilvánosan bocsánatot kér és kártérítést fizet. Az ügy ezzel lezárul" - nyilatkozta az ügy kapcsán Nigel Martin-Smith.

A volt menedzser azt állítja, hogy szívesen lemondott volna a kártérítésről, ha az énekes hajlandó vele személyesen megvitatni a történteket, ám Robbie Williams ezt visszautasította.

Az ügy még tavaly kezdődött, amikor a popsztárnak újra fel kellett énekelnie a számot, amely megjelent egyébként a Rudebox albumon is.