Egy este alatt 3,2 milliárdot keresett Hugh Grant

Infostart
2007. november 14. 20:41
Igen jó üzletet csinált Hugh Grant. A brit színész ugyanis egy aukción 11 millió fontot (közel 4 milliárd forintot) kapott a birtokában lévő, Elizabeth Taylorról készített Andy Warhol képért. Márpedig a festményt csak 2 millió fontért (mintegy 800 millió forintért) vette.

Eladta egyik féltett kincsét Hugh Grant, a brit színész egy aukción vált meg Andy Warhol Elizabeth Taylorról festett képétől. A fájdalmas búcsút nyilván megédesítette, hogy a színész 11 millió fontot (közel 4 milliárd forintot) kapott a festményért.

Hugh Grant ezek szerint üzletembernek sem utolsó, hiszen a képért anno 2 millió fontot (mintegy 800 millió forintot) kapott, így sikerült egy este alatt 3,2 milliárd forintot keresnie.

Különös egyébként, hogy Hugh Grant éppen most döntött a portré eladásáról, hiszen az elmúlt öt év után ismét megcsappant a vásárlási kedv a világgazdaságban érezhető bizonytalanság miatt. A döntést a színész szóvivője sem volt hajlandó megindokolni.

A Warhol-festmény, amely a kritikusok szerint kicsit kilóg a híres sorozatból, és nem olyan éles, mint a többi portré, november 13-án kerül kalapács alá.