Családi tragédia: az anya lökte ki lányát az erkélyről?

Infostart
2007. október 25. 08:56
A spanyol rendőrség szerda délután holtan találta azt a brit asszonyt, akinek a lánya kiesett egy mallorcai hotel ötödik emeletéről.

A 45 éves asszonyt, Sara Coopert három napja, lánya balesete óta kereste a rendőrség. Bár a rendőrök biztosak abban, hogy a víz alatti barlangban a keresett nőt találták meg, férje pénteken azonosítani fogja a holttestet.

A rendőrök egyelőre annyit tudnak, hogy az asszony a tengerbe zuhant, majd egy ár sodorhatta arra a helyre, ahol megtalálták a testét.

A nyomozók minden eshetőséget megvizsgálnak, például azt, hogy az asszony lökte-e le a hétéves lányát, majd elmenekült, amikor látta, hogy a gyermek sokkos állapotba került.

A Cooper család két szobát vett ki a hotelben. Az egyikben az anya lakott a lányukkal, a másikban pedig az apa a 11 és a 13 éves fiaikkal. A házaspárnak van egy negyedik gyermeke is, a 15 éves fiú azonban nem vett részt a nyaraláson.

A kislány jelenleg kómában van, életét az mentette meg, hogy nem a földre, hanem egy lapos tetőre esett. Állapota jelenleg súlyos, de stabil.