Soha többet nem lép fel élőben a sztárhumorista

Infostart
2007. október 24. 20:10
Nem kíván többet élőben humoristaként fellépni Steve Martin. A legutóbb a Rózsaszín Párduc újrafeldolgozásában szerepelt színész szerint ugyanis az élő szereplés teljes embert kíván.

Igencsak elfoglalt ember Steve Martin, aki nemrég fejezett be egy társszerzőként jegyzett gyerekkönyvet, jelenleg pedig a Rózsaszín Párduc című film folytatását forgatja.

A komikusként indult filmcsillag éppen elfoglaltságaira hivatkozva jelentette ki, hogy a jövőben már nem kíván élő műsorban humoristaként fellépni, mivel nincs rá ideje.

"Ez a műfaj teljes elkötelezettséget kíván: nem lehet egy évben egy hónapig csinálni, legalább tizenegyig kell. Minden este fel kell lépni, hogy friss és újszerű maradj" - mondta Steve Martin.

"Amikor az amerikai tévében a Tonight Show-t csináltam, az előző este mindig színpadon voltam, mivel rájöttem, hogy ha nem így teszek, akkor nem vagyok elég éles, már egy nap kihagyás után sem" - tette hozzá a színész.

Steve Martinnak egyébként a magánéletében nagy változás állt be idén júliusban, hiszen másodszor is megnősült. A hollywoodi sztár 75 vendég előtt mondta ki a boldogító igent. A barátok alaposan meglepődtek, mert nem tudtak az esküvőről - azt hitték, házibulira hivatalosak.

Steve Martin Anne Stringfield írónőt vette feleségül. A vendégek között olyan hollywoodi nagyágyúk voltak, mint Tom Hanks és Diane Keaton.