Julia Roberts és Richard Gere: itt a vége!

Infostart
2007. október 24. 20:50
Richard Gere szerint ő mindig is tudta, hogy van valami különleges Julia Robertsben. Az amerikai színész ugyanakkor hangsúlyozta: soha többet nem forgatnak közösen romantikus vígjátékot, hiszen két alkalom elég volt.

Julia Roberts és Richard Gere első közös kiugró sikere az 1990-es Micsoda nő! (Pretty Woman) volt. Richard Gere szerint már az első pillanatban érezni lehetett, hogy Julia Roberts különleges.

"Kedvenc emlékem az, amikor először bejött az irodámba. Ekkor már leforgatta a Mystic Pizza című filmet, és érezni lehetett, hogy varázslatos személyiség" - fogalmazott Richard Gere.

A Hollywood Filmfesztiválon nyilatkozó színész ugyanakkor azt is elárulta: a rajongók hiába várnak újabb közös romantikus vígjátékot tőlük az 1999-es Oltári nő után.

"Két közös filmet is forgattunk, mindkettő sikeres volt, úgyhogy talán jobb, ha ennyiben hagyjuk" - jelentette ki Richard Gere.

A színész arról is beszélt, hogy soha nem érezte magát kényelmesen a szexszimbólum szerepében, és otthon nem is jár neki a különleges elbánás.

"A fiam csak annyit mond: 'Apa munkája a színészet'. Tudja, hogy az apja filmeket forgat, más apukáknak pedig más a munkájuk. Nem nagy ügy" - idézte Richard Gere hétéves kisfia véleményét.