Angelina Jolie és Brad Pitt drámája

Infostart
2007. október 24. 05:20
Drámasorozatot forgat az egyik amerikai kábeltelvíziós hálózatnak Angelina Jolie és Brad Pitt. A színészpár producerként jegyzi majd a háborús területeken dolgozó önkéntes segítők munkáját bemutató alkotást.

Új szerepben mutatkozik be Hollywood álompárja, Angelina Jolie és Brad Pitt. A színészek ezúttal producerként mutatják meg magukat egy olyan televíziós sorozat kapcsán, amely a háborús területeken dolgozó segélyszerevezetek munkatársainak életével foglalkozik.

A sorozat másik producere az a Scott Burns lesz, aki a volt amerikai alelnök, Al Gore Oscar-díjas dokumentumfilmjét, a Kellemetlen igazság című alkotást is jegyezte.

Angelina Jolie egyébként az ENSZ Menekültügyi Ügynökségének jószolgálati nagykövete. Brad Pitt-tel közösen még 2006-ban hoztak létre egy alapítványt, amely a gyermekek és az orvosok támogatását tűzte ki célul.

Angelina Jolie 2001 óta több katasztrófa-sújtott területet is meglátogatott és megpróbált segíteni a rászorulókon. Brad Pitt-tel közösen négy gyermeket nevelnek, közülük hármat örökbe fogadtak.