A szupermodell vallomása: "Már túl öreg vagyok"

Infostart
2007. október 23. 21:00
Nem kíván a jövőben kifutóra lépni Yasmin Le Bon, mivel túl öregnek tartja magát a modellkedéshez. A 42 éves szépség egyelőre abban sem biztos, hogy valóban szeretné-e a saját maga által tervezett ruhákat forgalmazni.

A modellek világában meglepően őszinte vallomást tett Yasmin Le Bon, aki kijelentette: 42 évesen már túl öregnek tartja magát a kifutókhoz, ezért felhagy a modellkedéssel.

A Duran Duran énekesének felesége azt is elárulta: egyelőre nem tudja, mihez kezd a jövőben, mivel nem biztos benne, hogy valóban szeretne saját tervezésű ruháival megjelenni a piacon.

"Évekkel ezelőtt komolyan foglalkoztam a gondolattal, de én inkább modell vagyok és nem üzletasszony. Imádom a divatot, de semmit nem tudok az üzleti oldaláról - úgyhogy egyelőre nem látom a további sorsom" - jelentette ki Yasmin Le Bon.

A modellnek ugyanakkor valószínűleg nem kell aggódnia az anyagi jóléte miatt, hiszen férje zenekara, a Duran Duran az utóbbi években ismét visszatért, november közepén jelenik meg legújabb lemeze.

A Red Carpet Massacre (Mészárlás a vörös szőnyegen) című album egyébként akár sztárparádénak is tekinthető, hiszen a producerek és előadók között szerepel Justin Timberlake és Timbaland is.