Spice Girls: az egójuk nagyobb, a melleik nem változtak

Infostart
2007. október 22. 10:56
Hosszú évek után újra forgatott a Spice Girls, a helyszíni beszámolókból azonban kiderül, csoda, hogy az ötös egyáltalán még együtt van: klipjük készítése alatt csak hisztizni voltak képesek.

Baby Spice, eredeti nevén Emma Bunton nehezen bírta a forgatást: az újdonsült anyuka hajnali három felé már nem bírta a feszültséget és elsírta magát, míg Mel B arról panaszkodott, hogy még nem sikerült kipihennie magát, amióta hazarepült az Egyesült Államokból.

Geri Halliwell is kitett magáért: egész idő alatt egy bizonyos márkájú ásványvizet követelt segítőitől, majd többször fel is kellett függeszteni miatta a forgatást, mivel meditálni támadt kedve.

Victoria Beckham mellé kirendeltek egy asszisztenst, aki egész idő alatt egy gyümölcskosarat és pezsgőt cipelt Posh Spice után. A hosszú forgatási nap Mel C-t is megviselte: ő egyszerűen csak haza akart menni.

"Mindennel késtek. A rendező a haját tépte" - mondta egy, a forgatáson részt vevő forrás a Sun című bulvárlap újságírójának.

"A lányok nagyon fáradtak voltak és Emma folyton sírt, ahogy a forgatás haladt. Geri tovább lassított a dolgon: meditált és fura spirituális dolgokat csinált" - tette hozzá.

"Olyan az egész, mint régen volt, csak talán még nagyobb. Az egójukról beszélek, nem a melleikről" - viccelődött a forrás.