Játék mackó szemén át kukkolta a gyereket a perverz

Infostart
2007. október 22. 10:05
Játék mackóba rejtett kamerával figyelt egy kislányt egy férfi. A kukkoló akkor bukott le, amikor a gyerek megmutatta apjának a macit.

Nemcsak a mackó üvegszeme mögé, hanem egy tollba is kamerát rejtett John Howell, hogy filmezhesse is a 13 éves lányt, miközben szobájában vetkőzik.

Az adóellenőrként dolgozó férfi három hónapon át filmezte a gyereket. Akkor bukott le, amikor a kislány megmutatta a játékszert - amit éppen John Howelltől kapott - az édesapjának, aki észrevette az apró kamerát.

A rendőrök, amikor otthonában lecsaptak a férfira, laptopjában megtalálták a felvételeket, és egy olyan aktatáskára is rábukkantak, amely tele volt kamerákkal és egyéb megfigyelőeszközökkel.

John Howell elismerte bűneit, és arról is beszámolt a rendőröknek, hogy egy alkalommal megpuszilta a kislányt és egyszer megpaskolta a hátát, de ragaszkodott ahhoz, hogy sosem molesztálta a gyereket.

Ennek ellenére a bíró három éves börtönbüntetésre ítélte a férfit: szerinte John Howell tettével súlyosan megsértette a gyermek és családja magánéletét.