Elrabolták Angelina Jolie gyerekét

Infostart
2007. október 18. 05:50
Elrabolják Angelina Jolie gyerekét, ám a rendőrség szerencsére megtalálja és visszajuttatja - de valóban saját kisfiát öleli-e meg a színésznő? A hátborzongató történet szerencsére nem a valóság, csupán a 32 éves amerikai színésznő legújabb filmjének története.

Az 1920-as években játszódik Angelina Jolie legújabb filmje, melyben egy anyát játszik, akinek elrabolják a gyermekét. A kisfiút később megtalálja és visszaadja a rendőrség, ám az anyát súlyos kétségek gyötrik...

A Los Angelesben játszódó filmet a legendás Clint Eastwood rendezte. A 77 éves művész színészként is rendezőként is számtalan kiemelkedő filmet mondhat magáénak.

A forgatáson egyébként Clint Eastwood egy papagájjal a vállán sétált, ám a legtöbb szem ennek ellenére Angelina Jolie-t követte, aki gyönyörű korhű ruhában játszotta szerepét.

A színésznő legutóbbi filmjében teljesen más karaktert formált meg, hiszen a Beowulfban Grendelt, minden gonosz atyjának anyját játssza.

A Los Angeles Times "szélsőségesen erőszakos és erősen szexualizált mesének" nevezte a filmet, melyet szinte fotóminőségű animációs stílusban készítettek el.

Az egyik jelenetben Angelina Jolie egy tóból emelkedik ki - meztelenül...a videót itt nézheti meg!