Tűzijáték a hotelfolyosón: 36 milliós számlát csinált a tévésztár

Infostart
2007. október 17. 21:10
Ismét botrányt okozott Ozzy Osbourne. Az MTV zenetelevízión saját reality show-val rendelkező rockénekesnek ezúttal egy 200 ezer dolláros (36 millió forintos) számlát kell kifizetnie, mert tűzijátékot rendezett az egyik amerikai hotelben.

Letartóztatták a rendőrök Ozzy Osbourne-t, miután az énekes meglehetősen különös módját választotta a szórakozásnak: tűzijátékot rendezett az egyik szálloda folyosóján.

A Black Sabbath volt énekese alaposan felkészült az eseményre, hiszen még aznap délelőtt gyakorlatilag felvásárolt egy teljes boltnyi petárdát és egyéb robbanószert.

"Késő este mindannyian egy hatalmas robbanásra ébredtünk. Azt láttam, hogy füst szivárog be a szobám ajtaja alatt, így kinyitottam és megláttam az őrülten kinéző Ozzy-t. A hotel folyosóján rendezett tűzijátékot" - mesélte a Black Sabbath gitárosa, Tommy Iommi.

"Megszólaltak a riasztók, majd a következő pillanatban azt láttam, hogy fegyveres rendőrök veszik körül Ozzyt. Letartóztatták és elvitték. A számla több mint 200 ezer dollárra rúgott" - fejezte be a nem mindennapi éjszaka ismertetését a zenész.