Íme a nő, aki 3,6 milliárdba kerülhet a sztárfocistának

Infostart
2007. október 17. 20:03
A sminkmester Sadie Hewlett miatt válik feleségétől Thierry Henry, az Arsenal korábbi, a Barcelona jelenlegi labdarúgója. A nő egy reklámforgatáson ismerkedett meg a futballistával, akivel viszonya lett, ám Thierry Henry felesége rájött a dologra.

Akár 10 millió fontba (azaz 3,6 milliárd forintba) is kerülhet Thierry Henrynak félrelépése. A viszony idején még az Arsenalban futballozó világsztár egy reklámforgatáson ismerkedett össze a sminkes Sadie Hewlett-tel, akivel aztán szenvedélyes viszonyba bonyolódott.

A párocska forró hangú sms-eseket is váltott, ám a férfi balszerencséjére modellként dolgozó felesége felfedezte őket.

"Claire már egy ideje gyanakodott, így amikor egy nap Thierry otthon felejtette a mobilját, megnézte és megtalálta az üzeneteket. Az sms-ek tartalma nem hagyott benne kétségeket afelől, hogy mi folyik a háta mögött" - mondta a család egyik közeli barátja.

"Claire azonnal felhívta a számot és bemutatkozott, mire a vonal túlsó végén lévő nő letette a telefont" - tette hozzá az ismerős, aki szerint ezt követően a feleség számon kérte a labdarúgót.

Mindent maga mögött hagyott

Nem sokkal ezután a francia világ- és Európa-bajnok bejelentette: elköltözik a család észak-londoni otthonából és elhagyja az Arsenalt is, melyben nyolc évet játszott és melynek egyik szimbóluma és vezéregyénisége volt, és a Barcelonába igazol.

A 30 éves labdarúgó négy évig élt házasságban, egy gyermeke van, a kétéves Tea. A júniusban válságba került házasságnak egyébként gyorsan vége szakadt, miután a bíróság Thierry Henry "méltatlan viselkedésére" hivatkozva felbontotta a köteléket.

Az asszony most 10 millió fontot követel, szakemberek szerint nem is esélytelenül. A bíró valószínűleg azt a megoldást választja, hogy megítél egy bizonyos összeget és nem százalékot Thierry Henry jövőbeni bevételeiből.

Sztárügyvédek csatája

A perben mindkét felet sztárügyvédek képviselik az ügyben. Thierry Henry érdekeit az a Mischon de Reya cég próbálja meg érvényesíteni, amely Diana hercegnőt képviselte válásakor, jelenleg pedig többek között Heather Mills érdekeit védi.

A másik oldal számára valószínűleg nem lesz ismeretlen az ellenfél, hiszen Fiona Shackleton korábban Károly herceg, jelenleg Sir Paul McCartney képviselője.