Csodás gyógyulásáról forgatott filmet az énekesnő

Infostart
2007. október 17. 20:51
Fehér gyémánt címmel jelent meg Kylie Minogue dokumentumfilmje, melyben gyógyulását követi végig. Az énekesnő - akinek következő lemeze, az X jövő hónapban jelenik meg - mellrákban szenvedett, ám az orvosi jelentések szerint teljesen felgyógyult.

Eredetileg nagyon ellenezte a Fehér gyémánt (melyet William Baker rendezett) ötletét Kylie Minogue, ám megváltoztatta véleményét, miután szembesült azzal a hatalmas támogatással, amit a közvéleménytől kapott.

"Az eredeti akaratom ellenére meggyőztek, hogy vállaljam. Aztán arra gondoltam, hogy így megmutathatom a rajongóknak min mentem keresztül és megköszönhetem nekik a támogatást" - mondta a londoni bemutatón Kylie Minogue.

A film legnagyobb részét a Showgirl címet viselő turnén forgatták, amikor több előadást is le kellett mondani az énekesnő betegsége miatt. Kylie Minogue-t saját bevallása szerint az elején nagyon zavarta, hogy minden pillanatát filmezik.

"A kezdetekkor többször kizavartam a stábot az öltözőből, ám aztán tulajdonképpen megszoktam William Baker jelenlétét. Szerintem a filmben is látszik, hogy miként leszek egyre lazább a stáb jelenlétében, aminek egyik oka az volt, hogy sikerült a turnét is rendben folytatni" - mesélte az énekesnő.

A 39 éves Kylie Minogue azóta az orvosok szerint teljesen felgyógyult a mellrákból, új albuma, az X jövő hónaptól lesz kapható az üzletekben.