Már csak el kell csípni a pedofil tanárt

Infostart
2007. október 16. 20:40
Kisfiúkat molesztáló pedofilt keres az Interpol. A férfi digitálisan módosított fotóját nemrég helyreállították német szakértők, és már öt független forrás állítja, hogy felismerte az illetőt.

A pedofil, aki eddig tizenkét hat éves, vagy annál fiatalabb kisfiút molesztált, rendőrségi források szerint egy kanadai születésű angoltanár.

A férfiról a múlt csütörtökön készült utoljára értékelhető felvétel: a bangkoki repülőtér zárt láncú kamerarendszere rögzítette röviddel azután, hogy Szöulból oda érkezett.

A pedofilt, aki korábban a hírek szerint egy dél-koreai iskolában tanított, az Interpol keresi: az illetékesek már ismerik a személyes adatait, vadásznak rá.

A férfinak közel kétszáz képe volt fenn az interneten, azokat azonban egy program segítségével eltorzította, mert azt remélte, így felismerhetetlenné teszi magát.

A német rendőrség szakértőinek viszont sikerült helyreállítaniuk a felvételeket, amelyek alapján három kontinensről jelentkeztek emberek, hogy közöljék: tudják, kiről van szó.

"Az emberek reakciója figyelemre méltó" - mondta az Interpol vezetője, Ronald Noble.

A pedofilról készült képeket itt nézheti meg.