Egy szupermodell miatt rángatta a vécébe férjét a sztárénekesnő

Infostart
2007. október 14. 08:52
Hatalmas botrány tört ki a napokban az egyik londoni áruházban, amikor az utóbbi időben kábítószeres botrányairól elhíresült tehetséges énekesnő, Amy Winehouse észrevette, hogy férje egy szupermodellel beszélget.

Blake Fielder-Civil elkövette azt a hibát, hogy az egyik londoni áruházban beszélgetésbe elegyedett Lily Cole brit szupermodellel.

A férfi az utóbbi időben a kábítószerek és az ital miatt finoman fogalmazva is kissé bizonytalan lelkivilágú felesége, az énekesnő Amy Winehouse ezt látva megragadta párját és az egyik vécébe rángatta.

A mosdóban aztán mintegy húszperces, meglehetősen heves vitába keveredett a pár. "Blake és Lily már jó ideje meglehetősen elmélyülten beszélgettek, amikor Amy megérkezett" - mesélte az egyik szemtanú.

"Amy teljesen kiborult, amikor meglátta őket együtt, megragadta Blake-et és berángatta a vécébe, hogy számon kérje. Amy üvöltözött vele és azt kérdezte, mit művelt Lilyvel" - folytatta a szemtanú.

Blake Fielder-Civil természetesen megpróbálta kimagyarázni magát, ám Amy Winehouse nem hallgatott rá. "A vécére váró vendégek tátott szájjal hallgatták a jelenetet. A jelek szerint a házasságukat csak egy hajszál tartja össze" - tette hozzá a forrás.

Ami a szakmát illeti, Amy Winehouse-t legutóbb a sikeresen visszatért Prince kérte fel egy közös munkára minnesotai otthonába. Az énekes egyetlen dolgot kért Amy Winehouse-tól: ha lehet, a férjét ne vigye magával...