Megdöbbentette rajongóit a sztárzenekar

Infostart
2007. október 12. 21:29
Alaposan feldühítette rajongóit a The Eagles, amely nemrég jelentette be, hogy egyetlen koncertet ad Londonban. A banda szerelmesei persze nem emiatt bosszankodtak, hanem az elképesztő jegyárakon: a legdrágább jegyek ugyanis közel ezer fontba (azaz közel 360 ezer forintba) kerülnek.

Általános felháborodást keltett a rajongók körében, hogy a The Eagles meghirdetett, alkalmi londoni koncertjére közel 500 fontnál (180 ezer forintnál) kezdődnek és a duplájánál végződnek a jegyárak.

Az október utolsó napjára időzített fellépés elsősorban cégeknek szervezett buli, ami elszabadította a jegyárakat. Aki az első sorokból szeretné hallgatni a Hotel Californiát, annak 950 fontot (360 ezer forintot) kell leszurkolnia, de a legolcsóbb jegy is ennek a felébe kerül.

A koncert szervezői azzal védekeznek, hogy a jegy ára különböző ajándéktárgyakat, étkezést és teljes kiszolgálást is tartalmaz.

A fennmaradó jegyeket egyébként különböző vetélkedőkön lehet elnyerni, ezekből kapnak majd a lemezcégek és a sajtó képviselői is.

Bár az először 1980-ban feloszlott The Eaglest leginkább a Hotel California című számról ismerik, a lemezeladásokat tekintve a zenekar minden idők egyik legsikeresebb együttese.