A forgatáson is egymásnak ugrottak a Szex és New York sztárjai - képekkel

Infostart
2007. szeptember 28. 20:40
Sarah Jessica Parker és Kim Catrall között kiújult a konfliktus, s emiatt tovább csúszhat a Szex és New York filmváltozatának forgatása. A filmnek jövőre kellene a mozikba kerülnie, de a két sztár annyira összeveszett, hogy nemrégiben Kristin Davisnek kellett őket szétválasztania.

A Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker és a Samanthát megformáló Kim Catrall nem szereti egymást - ez eddig sem volt titok. Kettejük rivalizálása hátráltatta a szerződés aláírását, és a jelek szerint a forgatás is alaposan elhúzódhat miatta.

A feszültség legutóbb a múlt héten robbant ki, amikor a stáb a New York-i Butter étteremben gyűlt össze. "Kim és Sarah összeveszett; Sarah valamit mondott Kimnek, amitől az teljesen kiborult. Azt tudtuk, hogy mindketten túlságosan energikusak és nagyképűek, de ez a jelenet mindenkit megdöbbentett. Nagyon kellemetlen volt" - számolt be egy szemtanú.

A helyzet később sem csökkent, a ezen a héten állítólag a Charlotte-ot alakító Kristin Davisnek kellett a két veszekedő sztárt szétválasztania, amikor azon vesztek össze, ellopta-e Parker Catrall cipőjét.

A filmet jövőre kellene bemutatnia, de a producerek most már komolyan aggódnak a forgatás miatt. "A tévésorozat forgatásának a végén már képtelenek voltak normálisan szólni egymáshoz. De mindketten vérprofik, és nem engednék, hogy személyes érzelmeik hátráltassák a munkát. Tudják, hogy ez a film nagy pénzt hoz" - ütött meg némileg bizakodóbb hangot egy bennfentes.

A 2004-ben véget ért nagysikerű tévésorozat filmváltozatát a héten kezdték el forgatni. Catrall ugyanannyi gázsit követelt, mint Parker, aki a tévésorozat legjobban fizetett sztárja volt.