Felállították a tűzoltók az oldalára fordult kamiont - képgaléria

Infostart
2007. szeptember 27. 16:17
Hatalmas volt napközben a torlódás a Kacsóh Pongrác úti felüljáró környékén, az M3-as bevezető szakaszán, ahol felborult egy cseh kamion. A tűzoltók kézzel rakodták át a kamion rakományát, a járművet végül a tűzoltóság két darujának segítségével sikerült felállítani.

A Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: rakomány átrakodása és a kamion felállítása idejére lezárták a Hungária körút Thököly út felé vezető oldalát. Az M3-asról érkező csak Árpád-híd vagy a Városliget felé tudtak kerülni.

A munkálatok idejére hatalmas torlódás alakult ki, a felüljáró csak fél négy felé kezdett felszabadulni, amikor a tűzoltóság két darujának sikerült az addigra kiürített kamiont felállítani. Az M3-asról a Hungáriára, és a Róbert Károly körútról az autópályára azonban még nem lehet felhajtani.

A kamion délelőtt 11 óra körül borult fel. Valószínűleg túl nagy sebességgel próbált meg befordulni az M3-as felől a Hungária körútra. A nyerges vontató az oldalára dőlt, legalább 50 métert csúszott az úton, és a szalagkorlátot is felhasította, de szerencsére nem zuhant le a felüljáróról.

A sofőr az üléssel együtt kizuhant a járműből, de könnyebb sérülésekkel és ijedséggel megúszta a balesetet.