Vall a legendás színésznő: "Szinte sokkos állapotba kerültünk"

Infostart
2007. szeptember 26. 05:47
Csupán súlyosan beteg édesanyja kedvéért tudták rávenni az 56 éves Jane Seymourt arra, hogy részt vegyen a Dancing with the Stars (körülbelül a Szombat Esti Láz megfelelője) című műsor felvételein.

Édesanyja agyvérzése miatt vállalta csak el a Dancing with the Stars (magyar megfelelője az egyik kereskedelmi televízión futott Szombat Esti Láz volt) című táncos műsorban való szereplést Jane Seymour.

A színésznő saját bevallása szerint az ösztönözte a leginkább, hogy édesanyja akkor szólalt meg először az agyvérzés után, amikor ő éppen terveit ecsetelte betegágyánál.

"Nagyon-nagyon szomorú voltam, mert az otthonban lévő anyukám agyvérzést kapott, és nem tudott se beszélni, se mozogni. Felkértek a műsorban való részvételre, megemlítettem ezt neki a telefonban, erre megpróbált beszélni" - idézte fel a döntő pillanatokat Jane Seymour.

"Olyan izgatott lett, hogy megpróbált kommunikálni, amire én azt feleltem: rendben, anya, megteszem érted, remélem, büszke leszel rám" - folytatta a színésznő, hozzátéve: "Erre azt mondta: 'Igen', mire mindannyian szinte sokkos állapotba kerültünk az örömtől".