Keresztrejtvényben kérte meg a barátnője kezét

Infostart
2007. szeptember 26. 13:32
Keresztrejtvényben kérte meg a barátnője kezét egy amerikai férfi. A nőnek megfejtés közben eleinte fel sem tűnt, hogy a rejtvény minden kérdése személyes jellegű.

A 29 éves Aric Egmont már hónapok óta tervezte, hogy megkéri a barátnője kezét, csak azt nem tudta jó ideig kitalálni, mi lenne ennek a legmegfelelőbb módja.

Végül rájött a megoldásra; mivel mind a ketten imádják megfejteni a Boston Globe vasárnapi számának keresztrejtvényét, felhívta a lapot, és megkérdezte, készítenének-e a számára egy személyre szóló keresztrejtvényt, amelynek ez lenne a megfejtése: "Hozzám jössz feleségül?"

A lap keresztrejtvényeit szerencsére egy házaspár készíti, akiknek tetszett a kihívás, és elvállalták a feladatot.

A pár vasárnap szokás szerint együtt kezdte a keresztrejtvény megfejtését. Ilyen kérdések szerepeltek benne, hogy mi a férfi keresztneve, hogyan hívják a legjobb barátját. "A barátnőm egy csöppet sem gyanakodott, azt hitte, valami furcsa egybeesésről van szó.

Amikor a kulcskérdéshez érkeztek - Általános kérdés két különböző nemű szerelmes között; a válasz: hozzám jössz feleségül -, Aric megkérdezte a lányt: Jenny, hozzám jössz?

Letérdelt előtte, elővette az eljegyzési gyűrűt - a lány pedig sikítva a nyakába ugrott, és átölelte. "Percekig nem tudta kimondani az igent."