Csúnya perbe keveredett a sztárfocista és barátnője

Infostart
2007. szeptember 25. 11:55
Perbe fogta Wayne Rooney labdarúgót és menyasszonyát két brit bulvárlap, mivel a pár mindkettőnek eladta a jogot, hogy újságíróik ott lehessenek az esküvőjükön.

Beperelte a Manchester United labdarúgóklub sztárját és annak menyasszonyát, Coleen McLoughlint a Hello! és az OK! magazin.

A Hello! nemrégiben aláírt egy 1,3 millió fontos (csaknem 465 millió forintos) szerződést a párral, amely feljogosítja a lap újságíróját, hogy ott legyen a fiatalok esküvőjén és Coleen 21. születésnapi partiján.

Az OK! tulajdonosa, Richard Desmond azonban azt állítja, elővásárlási joguk van ilyen esetekre, így túllicitálhatnak minden más ajánlatot.

Desmond a hírek szerint akár 2 millió fontot (több mint 715 millió forintot) is hajlandó lenne kifizetni azért, hogy kizárólag az ő lapjának munkatársai lehessenek ott a fényűző esküvői ceremónián, amely a tervek szerint jövő nyáron lesz majd.

A lapok vezetői minden bizonnyal komoly jogászi stábokat hívtak össze, hogy elérjék céljukat.

Wayne Rooney és párja szóvivője nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyről. Ian Monk mindössze annyit mondott: nem árulhatja el, milyen szerződéseket kötöttek ügyfelei.

A két újságnál sem nyilatkozott a témában senki.