A sztárénekesnő szerint minden másképp lehetett volna

Infostart
2007. szeptember 25. 21:11
Mariah Carey úgy véli: még mindig tarthatna házassága a zenei mogul Tommy Mottolával, ha a férfi beleegyezett volna abba, hogy rövid ideig külön éljenek. Az énekesnő szerint házassága vége felé már aranyketrecben élt.

Mariah Carey szerint akár még most is tarthatna a nagyhatalmú zenei mogullal, Tommy Mottolával kötött házassága, ha férje nagyobb szabadságot engedett volna neki.

Az énekesnő ma már úgy látja: házassága idején aranykalitkában élt, ám közösen megoldhatták volna problémáikat.

Mariah Carey szerint kapcsolatuk túlságosan korlátozta őt és szüksége lett volna egy kis szünetre, ám Tommy Mottola még azt sem engedte meg neki, hogy a barátaival elmenjen a gyógyfürdőbe.

"Megértem, hogy nem akarta azt, hogy egész éjszaka a barátaimmal lógjak, de a haverokkal alkalmanként elmenni a gyógyfürdőbe, vagy csak egyedül intézni az ügyeimet, hatalmas különbséget jelentette volna" - mondta az énekesnő.

Mariah Carey úgy véli: ha akkor nagyobb szabadságot kap, még ma is együtt lennének. "Talán az én javamat szolgálta, hogy nem engedett egyedül, de én nem így éreztem. Egyszer csak úgy éreztem, mintha egy szigorú atya felügyelne".

Az énekesnő szerint ő nem akart végleg szakítani: "Ha annyit mondott volna: 'Menj, légy önmagad, velem vagy kölyökkorod óta, éljünk külön egy rövid ideig' - nos, azt hiszem belementem volna".