Karrierjébe kerülhet a gitárosnak a véres verekedés?

Infostart
2007. szeptember 22. 21:24
A Stereophonics frontembere, a gitáros Kelly Jones attól tart, hogy a karrierje is rámehet arra a verekedésre, amelybe egy szerdai díjkiosztó gálát követően keveredett. A 33 éves zenésznek az összecsapást követően össze kellett varrni a kezét.

Az orvosoknak kétszer is el kellett ellátniuk a Stereophonics frontemberét, aki egy szerdai díjkiosztó gálát követően verekedett össze a biztonsági őrökkel. Az összecsapás nyomán Kelly Jones kezén szétnyílt a bőr.

"A sérülés nagyon komoly. Az orvosok szerint ha a seb csak egy milliméterrel közelebb lett volna az ínhez, akkor elképzelhető lett volna, hogy annyi a karrieremnek - lehet, hogy soha többet nem tudtam volna gitárt fogni a kezembe" - nyilatkozta kórházi ágyán Kelly Jones.

Az énekes-gitáros elmondása szerint egy üvegváza sebesítette meg a kezét, miközben a biztonsági őrök megpróbálták eltávolítani őt és egy barátját az éjszakai klubból, azt követően, hogy mindketten bementek a női vécébe, ahol néhány barátjukkal akartak beszélni.

A frontember sérülése miatt a Stereophonicsnak le kellett mondania egy televíziós felvételt, melyen a többi között a hétfőn megjelenő új kislemezük dalát, az It Means Nothingot is előadták volna.