Halálugrás a 19-edik emeletről

Infostart
2007. szeptember 22. 20:39
Egy elegáns londoni szálloda tizenkilencedik emeletéről vetette le magát egy férfi, miközben barátnője azért könyörgött, hogy ne végezzen magával.

A 22 éves brit férfi betörte a hotelszoba ablakát, szétfeszítette az üvegdarabokat, majd kimászott a párkányra pénteken.

A szemtanúk azonnal riasztották a rendőrséget, majd egy tárgyaló próbálta meggyőzni arról, hogy ne ugorjon le. Barátnője is a helyszínre sietett, ás arra kérte, hogy gondolja meg magát. A tűzoltók egy hálót feszítettek ki, hogy elkapják a férfit, ha mégis leugrana.

A rendőrök megpróbálták betörni a szállodai szoba ajtaját, de az zárva volt, így nem jutottak be.

A férfi három órát üldögélt a párkányon, majd hirtelen levetette magát. Hiába készültek elkapni a tűzoltók, a férfi egy második emeleten lévő lapos tetőre zuhant. A légimentőket is a helyszínre hívták, de csak a férfi halálát tudták megerősíteni.

"Hallottam, ahogy betörik az üveg, majd láttam, hogy ott ül a párkányon. Csak üldögélt ott, magában beszélt. Mikor megérkeztek a rendőrök, mintha nem is vett volna róluk tudomást. Mielőtt leugrott, nem mondott semmit" - mondta el egy biztonsági őr, aki végignézte az eseményeket.

Az öngyilkos férfi nevét nem hozták nyilvánosságra, csak annyit közöltek, hogy csütörtökön jelentkezett be a szállodába, valamint, hogy barátnője nem tudott vele kapcsolatba lépni.