Britney Spears fellélegezhet, de tesztelik

Infostart
2007. szeptember 19. 21:25
Drogteszteknek kell alávetnie magát Britney Spearsnek, ha meg akarja tartani 50 százalékos felügyeleti jogát két fia fölött. A bíró azt is kikötötte, hogy az énekesnőnek szülői tanácsadásra kell járnia.

Nem vették el gyermekeit Britney Spearstől, de az elhelyezésről szóló meghallgatás után a bíró, Gordon Scott úgy rendelkezett, hogy az énekesnőnek drog- és alkoholtesztnek kell alávetnie magát hetente kétszer, változó időpontokban.

A sztárnak emellett szülői tanácsadóval is találkoznia kell legalább hetente egy alkalommal, és egy szakemberrel, aki a gyerekek nevelésének helyes módszereit tanítja neki egy héten legalább nyolc órán át.

A meghallgatásról kiszivárgott információk és dokumentumok szerint a bíró megállapította, hogy az énekesnő szokásszerűen és gyakran fogyaszt drogokat, valamint alkoholt.

Bár Britney Spears volt férje, Kevin Federline azt kérte, hogy kizárólag neki adják a gyerekek, a kétéves Sean Preston és az egyéves Jayden James felügyeleti jogát, a bíró nem változtatott az eddigi határozaton, miszerint a szülőknek fele-fele arányban kell megosztozniuk azon.

Gordon Scott emellett figyelmeztette a szülőket, hogy konfliktusok nélkül próbálják nevelni gyermekeiket, és ne tegyenek egymásra becsmérlő megjegyzéseket.

A bíró közölte: Britney Spearsnek tartózkodnia kell a furcsa viselkedéstől. Kifejtette: aggodalomra ad okot, hogy az utóbbi időben az énekesnő kopaszra borotváltatta a fejét, esernyőjével ütötte a paparazzikat, vagy, hogy alsóneműre vetkőzött és megmártózott az óceánban a fotósok kedvéért.