A meztelenkedő Britney Spears hatalmas bajban van

Infostart
2007. szeptember 18. 09:14
Aligha állhatnának rosszabbul Britney Spears dolgai: az újabban szakmai téren is kudarcokat halmozó énekesnő már régóta inkább magánéleti botrányai miatt kerül a lapok címoldalára, aminek most megfizetheti az árát: megkezdődött ugyanis a volt férje által indított gyermekelhelyezési per. Ráadásul egyik volt testőre is kiteregette a szennyest.

Britney Spears már jó ideje leginkább csak magánéleti botrányai miatt kerül a lapokba (amikor nem, akkor sincs benne sok köszönet, miként azt legutóbb az MTV zenetelevízió gálája kapcsán megtapasztalhatta), ám most különösen nehéz helyzetbe került.

Megkezdődik ugyanis a volt férje, Kevin Federline által indított gyermekelhelyezési per, melyben az énekesnőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen egyre több kínos részlet derül ki magánéletéről.

Legutóbb volt testőre, Tony Barretto teregette ki a szennyest, mondván: Britney Spears két kisgyermeke előtt kábítószerezett és "meztelenül mászkált" előttük.

A férfi "készen áll arra, hogy tanúskodjon Ms. Spears meztelenkedési, kábítószer-használati és a gyermekek biztonságával kapcsolatos" ügyekben - jelentette ki ügyvédje, Gloria Allred.

Az énekesnő azután alkalmazta a testőrt, hogy márciusban kijött az elvonókúráról. Tony Barretto állítása szerint azért rúgta ki, mert nem hallotta meg, hogy Britney Spears arra kéri: vegye fel a kalapját a földről.

Ráadásul az énekesnőt saját ügyvédje is cserbenhagyta, alig órákkal a Los Angeles-i meghallgatás előtt, arra hivatkozva, hogy Britney Spears "problémás ügyfél".