Nagy bajban van Britney Spears

Infostart
2007. augusztus 28. 08:36
A Los Angeles-i megyei gyermekvédelmi szolgálat eljárást indított Britney Spears ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy rosszul bánik gyermekeivel. Az énekesnő az utóbbi hónapokban szinte kizárólag botrányai és kicsapongó életmódja nyomán került a hírekbe, ráadásul volt férje gyermek-elhelyezési pert fontolgat.

Szociális munkások vizsgálják majd, hogy Britney Spears alkalmas-e anyának, miután a Los Angeles-i Fellebbviteli Bíróság hétfőn meghallgatta a feleket.

Bár a 25 éves énekesnő nem volt jelen a meghallgatáson, a hírek szerint ügyvédje, Dennis Wasser és a volt férjét, Kevin Federline-t képviselő Mark Kaplan igen.

A 29 éves volt férj (egyébként maga sem a felelős apa mintaképe) már korábban is fontolgatta, hogy megtámadja azt a bírósági ítéletét, amely Britney Spears-nek ítélte a gyerekek felügyeleti jogát.

A volt férj áll a meghallgatás mögött?

A 23 hónapos Sean és a 11 hónapos Jayden felügyelete miatt indított harcban Kevin Federline több szemtanú aláírt vallomásával is rendelkezik, melyben azok állítólag az énekesnő meglehetősen zűrzavaros életviteléről és viselkedéséről számolnak be.

Britney Spears-ről az elmúlt hónapokban több olyan felvétel is megjelent, melyen ittasan, vagy hiányos öltözékben látható, illetve történetek keringenek arról, hogy rosszul bánik a gyermekeivel.

Egyszer már járt nála a gyermekjóléti szolgálat

Tavaly áprilisban a gyermekjóléti szolgálat egyszer már meglátogatta Britney Spears-t, miután fényképek jelentek meg arról, hogy az énekesnő úgy vezette autóját, hogy közben az ölében tartotta az akkor négy hónapos Seant.

A hétfői meghallgatáson állítólag elsősorban a két kisfiú rossz étkezési és alvási szokásai, illetve szájhigiéniája volt a központban. Ezek a Kevin Federline által benyújtott keresetben szerepeltek.