Sztárvallomás: "az életem teljesen irányíthatatlanná vált"

Infostart
2007. augusztus 24. 21:00
Egynapos börtönre ítélte a bíróság Lindsay Lohan színésznőt, aki elismerte, hogy részegen és kábítószer befolyása alatt vezetett. Az utóbbi hetekben idejének nagy részét elvonókúrán töltő híresség sokkal súlyosabb büntetést is kaphatott volna.

Az egynapos börtön mellett a színésznőnek közmunkát is végeznie kell, valamint részt kell vennie egy kábítószer-rehabilitációs programban.

Lindsay Lohan ellen hét vádpontot fogalmaztak meg, közte a részegen és kokain befolyása alatti vezetéssel. A súlyosabb, hosszú börtönbüntetéssel járó vádpontokat ejtették vele szemben, köszönhetően egyebek mellett annak, hogy csak kis mennyiségű kábítószert találtak nála.

A híresség közleményt adott ki, amely szerint "világos, hogy az életem teljesen irányíthatatlanná vált, mert alkohol- és kábítószerfüggő vagyok".

"Nemrég visszaestem, és olyan dolgokat tettem, amelyeket nagyon szégyellek. Megsértettem a törvényt, és bűnösségem elismerésével vállaltam a felelősséget" - olvasható az írásban.

A hatóságok közölték: Lindsay Lohan sztársága ellenére nem részesül majd különleges bánásmódban. Igaz, ezt Paris Hilton esetében is kijelentették, azóta is vitatják, hogy sikerült-e betartani.