Szerezze meg Tony Soprano biliárdasztalát!

Infostart
2007. augusztus 22. 07:51
Megszerezhetik a rajongók annak a topless bárnak néhány berendezési tárgyát, ahol sokszor iszogatott Tony Soprano, a New Jersey-i maffia feje. A klub - amely a Maffiózók című sorozatban BadaBing! névvel szerepelt - vezetése úgy döntött, felújításba kezd, miután véget ért a sorozat az Egyesült Államokban.

Biliárdasztalokat, bárszékeket és a táncos lányok által használt póznákat is elárverez az eBay internetes aukciós oldalon a Satin Dolls klub vezetése: ez a bár volt Tony Soprano, a New Jersey-i maffia vezérének főhadiszállása a Maffiózók című sorozatban.

A Satin Dolls, vagy sorozatbeli nevén BadaBing! berendezési tárgyai, köztük a póznák szinte minden egyes epizódban feltűntek, első alkalommal az 1999-ben készült bevezető epizódban.

A klub vezetése most azért döntött úgy, hogy a póznák, székek és asztalok mellett eladja a diszkógömböt és a fluoreszkáló, a férfi vécé bejáratát jelzőm feliratot is, mert a sorozat véget ért: a befejező részt júliusban vetítették az Egyesült Államokban.

A Maffiózók utolsó évada 15 Emmy-jelölést kapott: két főszereplője, James Gandolfini és Edie Falco is elnyerheti a legjobb sorozatszínésznek járó díjat.