Sokat javultak a Chelsea sztárjának kilátásai

Infostart
2007. augusztus 22. 20:31
Ismét az eljegyzési gyűrűvel az ujján mutatkozott a nyilvánosság előtt Frank Lampard menyasszonya. Elen Rives azután tette a fiókba az ékszert, hogy a Chelsea középpályása Las Vegasban egy barna szépséggel múlatta az időt.

A fotósok akkor láthatták Elen Rives ujján az eljegyzési gyűrűt, amikor gyermekével a karján kilépett a család londoni otthonából.

Érdekes, hogy a múlt hét végi hírek szerint Frank Lampard kapott még egy esélyt menyasszonyától, de csak azzal a feltétellel, hogy elköltöznek Londonból, és a család már össze is csomagolt.

A Chelsea angol válogatott középpályásának családi élete azután került válságba, hogy júliusban Las Vegasban több órára bezárkózott egy szállodai szobába egy barna hajú kelet-európai hölggyel - az egyik brit lap pedig leleplezte a kalandot.

Az incidens óta a jegyespár először a múlt héten jelent meg együtt a nyilvánosság előtt, de akkor a gyűrű még hiányzott Elen ujjáról. Most az ékszer is visszakerült a helyére, Frank Lampardnak már csak arra kell vigyáznia, nehogy ismét feltűnjön egy rejtélyes szépség.