Lepipálta a filmsztárt egykori kedvese

Infostart
2007. augusztus 22. 20:45
Ismét együtt dolgozik George Clooney és volt barátnője, Renée Zellweger: a színészek egy romantikusok vígjátékban játszanak együtt, amelynek rendezője és forgatókönyvírója maga George Clooney.

A Leatherheads a húszas évek Amerikájában játszódik, George Clooney egy olyan csapat tulajdonosát alakítja, amely szponzorának elvesztése miatt az összeomlás szélére került.

A klub felemelése érdekében a tulajdonos szerződtet egy tehetséges főiskolai játékost és egy új edzőt, utóbbi azonban beleszeret főnöke menyasszonyába, akit Renée Zellweger játszik.

A filmet Dél-Karolinában forgatják, ahol George Clooney gyakorolta a dobásokat a tojás alakú labdával, majd megérkezett a pályára Renée Zellweger is, és a stáb teljes döbbenetére sokkal jobb dobásokat mutatott be, annak ellenére, hogy néhányszor fel kellett húznia a harisnyáját.

A filmet február 14-én, Valentin-napon mutatják be Nagy-Britanniában. Azt egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon is vetítik-e majd a mozik, ha igen, akkor valószínűleg nem a szó szerinti fordítást jelentő Bőrfejek címmel fut majd.