Ismét otthagyta az elvonót a "megzápult agyú" énekesnő

Infostart
2007. augusztus 22. 07:26
Ígérete ellenére másodszor is távozott az elvonókúráról Amy Winehouse, miután többször is csúnyán összekapott férjével, akit valószínűleg akkor sem engednek vissza a rehabilitációs intézetbe, ha az énekesnő úgy döntene, valóban le akar szokni a drogokról.

Amy Winehouse és férje, Blake Feder-Civil vasárnap este hagyták el a Causeway klinikát, miután a csütörtök óta eltelt idő nagy részét veszekedéssel töltötték, ezzel pedig nemcsak saját, hanem az intézmény többi lakójának gyógyulását is hátráltatták.

A klinika munkatársai sajnálják, hogy Amy a távozás mellett töltött, azt azonban remélik, hogy férje nem tart vele, ha az énekesnő meggondolja magát, és esetleg visszatér.

"Ennek egy békés rejtekhelynek kellene lennie, ahol az emberek megpróbálnak megküzdeni a problémáikkal. Amy és Blake folyton vitatkoztak és elrontották a légkört" - mondta az intézmény egyik dolgozója.

"Míg Amyt minden bizonnyal tárt karokkal fogadnák, Blake-ket nyilván nem" - közölte a forrás, majd hozzátette: mindenki tart attól, hogy a pár Londonba visszatérve ismét drogozni kezd.

Be, ki, be, ki

Az énekesnőt augusztus 8-án vitték kórházba, miután három napon keresztül folyamatosan ecstasyt, kokaint és az általában lovak nyugtatására használt ketamint szedett, majd mindezt vodkával és whiskyvel öblítette le.

Később a két család hatalmas vitája után a házaspár beleegyezett abba, hogy részt vesznek az elvonókúrán.

Először múlt hétfőn jelentkeztek be a Causeway klinikára, de csak 48 órán át bírták a bezártságot. Szerdán leléptek, és ismét meglátogatták azt a klubot, ahol Amy korábban durván kiütötte magát, majd csütörtökön ismét bevonultak az elvonóra.