Leszbikus botrány miatt veszítheti el a gyerekeit az énekesnő

Infostart
2007. augusztus 20. 07:59
Elveszítheti két fiát Britney Spears, volt férje ugyanis kiderítette: az énekesnő nem csupán iszik, bulizik és elhanyagolja a gyermekeit, de botrányos leszbikus viszonyt is folytatott egy táncosnővel.

Kevin Federline a gyerekekért vívott elkeseredett küzdelem során talált rá a bizonyítékokra, és állítólag meg is szerezte a titokzatos barna szépség vallomását. Többek között ennek révén próbálja majd bebizonyítani a bíróságon, hogy Britney Spears alkalmatlan két kisfiúk, a kétéves Sean Preston és a 11 hónapos Jayden James nevelésére.

További rossz hír az énekesnő számára, hogy a családja - még az édesanyja is - Kevin mellett tesz majd vallomást. A per szeptember 17-én kezdődik majd a Los Angeles-i bíróságon.

A perben kulcsszerepet játszhat majd az a szexi táncosnő, akivel Britney bezárkózott a szállodai szobájába 2004 májusában, Koppenhágában. A két nő kézenfogva távozott egy ismert helyi homoszexuális szórakozóhelyről. "A kapcsolatuk nagyon szorosnak tűnt. Britney Kevin ölében ült a bárban, a lány pedig a közelében, és egyfolytában vihogtak egymással" - számolt be annak idején egy szemtanú, aki azt is elmondta, hogy a két lány együtt tűnt el a szobaajtó mögött.

Britney-t nem először vádolják azzal, hogy biszexuális. Nemrégiben jelentek meg róla kompromittáló fotók, amint félmeztelenül pancsikolt egy 21 éves, Shannon nevű lánnyal.