Szenzációs fordulat az önpusztító világsztár ügyében

Infostart
2007. augusztus 17. 04:58
Alig egy nappal azután, hogy váratlanul otthagyta az elvonókúrát, legalább olyan váratlanul ismét visszatért a gyógyintézménybe Amy Winehouse. Az énekesnő múlt szerdán esett össze egy háromnapos kábítószeres tombolást követően.

Visszatért az elvonókúrára Amy Winehouse. Az énekesnőről az utóbbi időkben inkább botrányai, mintsem zenéje kapcsán írtak a lapok. A fordulópontot alighanem a múlt szerda jelentette, amikor az énekesnő egy háromnapos kábítószeres-alkoholos túra után összeesett és kórházba került.

Amy Winehouse azonban nem sokáig bírta az elvonókúrát, hiszen alig 48 óra után váratlanul elhagyta a Camdenben található intézményt - családja legnagyobb bánatára.

Alighanem ez - mármint a családja, különösképpen imádott édesapja - hathatott az énekesnőre, aki csütörtök este váratlanul úgy döntött: folytatja az elvonókúrát.

"Amy Winehouse minden fellépési kötelezettségét felfüggeszti, hogy az egészségére koncentrálhasson. Így nem lép fel a hétvégi V Fesztiválon sem. A családja azt kérte, hogy a média ezúttal tartsa tiszteletben Amy magánéletét" - mondta az üggyel kapcsolatban az énekesnő szóvivője.