Jennifer Lopezé a legszebb - képgaléria

Infostart
2007. augusztus 17. 08:21
Megválasztották a legszebb női hátsókat a hírességek között. A győztes személye aligha jelentett bárkinek meglepetést, hiszen az első helyen az énekesnő Jennifer Lopez végzett.

Immár hivatalosan is Jennifer Lopeznek van a legszebb feneke (legalábbis a hírességek között). Annak ellenére, hogy a legfrissebb képek tanúsága szerint az énekesnőnek is meg kell küzdenie legtöbb nő esküdt ellenségével, a cellulitisszel. (Képekért kattintson ide!)

Ez persze minden bizonnyal alkati kérdés is, hiszen a színésznő-énekesnő mindent megtesz azért, hogy formában tartsa magát, rendszeresen tornázik és próbál odafigyelni az alakjára.

"Én soha nem lehetek csontsovány. Elképzelhetetlennek tartom, hogy teljesen lefogyjak és közben egészséges is legyek" - jelentette ki, elismerve, hogy Hollywoodban mindig is nagydarabnak tartották.

Jennifer Lopez szerencséjére férje, Marc Anthony olyannak szereti, amilyen: "Szereti a testemet. Felnőtt életem legnagyobb részében a testem nem változott, bár egy-két kiló lement vagy feljött" - mondta J-Lo.

Visszatérve a legszebb fenekek versenyére, Jennifer Lopez mögött a pályatárs Beyonce végzett, míg a képzeletbeli dobogóra felállhatott Justin Timberlake kedvesem Jessica Biel is.

Ha kíváncsi a tíz legszebb fenékre, kattintson ide!