Saját ügyvédei is beperelték a világsztárt

Infostart
2007. augusztus 15. 21:49
Elmaradt tiszteletdíjuk miatt a saját ügyvédei is beperelték Michale Jacksont. A Los Angeles-i ügyvédi irodának több mint 110 ezer dollárral (21,6 millió forinttal) tartozik az egykor szebb napokat látott énekes.

A Lavely & Singer ügyvédi iroda panasza szerint az énekes hiteleinek felszámolására dolgoztak ki tervet, de Jackson nem fizette ki a megállapodásnak megfelelően a tiszteletdíjukat.

Az egykori világsztárnak három részletben kellett volna fizetnie, de a július 31-dikei határidő lejárt - és a pénz nem érkezett meg az ügyvédi iroda számlájára. Az ügyvédek ezért fordultak a bírósághoz.

Nem ez az első eset, hogy Michael Jackson nem fizette meg időben a tartozását. Júniusban egy delaware-i ügyvédi iroda perelte be, amiért nem fizette ki őket "általános tanácsadásért". Õket akkor kérte fel érdekei védelmére, amikor azért perelték be, mert a szerződés ellenére nem lépett fel két koncerten még 2000 szilveszterén.

Jacksont júliusban negyedmillió dolláros díj megfizetésére kötelezte egy másik bíróság; ezt annak az ügyvédi irodának kell kifizetnie, amelyik gyermekmolesztálási ügyben képviselte a 48 éves énekest 2005-ben.