Megbukott a teszten a szexi filmsztár - nézze meg!

Infostart
2007. augusztus 14. 20:45
Öregszik a világ egyik legszexisebb filmsztárja. Brad Pittet a legújabb fotói buktatták le, amelyeken tisztán látszik, hogy őszül a szakálla.

Brad Pitt az ősz szakáll-teszten bukott meg. A sztár - akit kétszer is megválasztottak a világ legszexibb férfijának - enyhén szólva borostásan jelent meg a nyilvánosság előtt, karján egyik örökbe fogadott gyermekével, Zaharával.

Õszül-e vagy sem, Pitt még mindig nagyon jól néz ki - és a jelek szerint egy szó sem igaz azokból a pletykákból, amelyek szerint válságba került a kapcsolata Angelina Jolie-val.

A sztárpár kézen fogva távozott egy chicagói bárból, cáfolva azokat a híreket, amelyek szerint már a szakítást fontolgatják. Egy lap szerint Angelina már ki is nézte magának azt a villát Los Angelesben, ahova elköltözik Pitt-től, aki viszont Berlinben vásárolt magának legénylakást.

A pár franciaországi nyaralása alatt a ház állítólag zengett a hangos vitáktól, a színésznő a hírek szerint még egy pohár vörös bort is a párjához vágott a veszekedés hevében.

Most viszont úgy tűnik, elásták a csatabárdot; a hét végén együtt ünnepelték Maddox hetedik születésnapját Santa Barbarában.