(Fél)meztelen az orosz elnök - képekkel

Infostart
2007. augusztus 14. 08:16
Férfias oldalát igyekezett hangsúlyozni az orosz elnök, amikor nyaralása során hagyta magát félmeztelenül lefényképezni. Vlagyimir Putyin horgászás közben vetkőzött neki.

Az 53 éves orosz elnök korábban is szívesen dicsekedett sportos múltjával, bár eddig elsősorban dzsúdó-tudományát mutatta be.

Idei nyaralása során azonban horgászás közben kapták le Vlagyimir Putyint, amint félmeztelenül áll a vízben, bottal a kezében.

Az orosz elnök a szibériai Jenyiszej folyóban horgászott, ráadásul nem is volt egyedül: csatlakozott hozzá a monacói Albert herceg is.

Vlagyimir Putyin egyébként katonai gyakorlóruhát és napszemüveget viselt - a képeket Ön is megtekintheti, ha ide kattint.

Az orosz elnök egyébként az ehhez hasonló akciókkal nyilvánvalóan tovább növeli amúgy sem alacsony népszerűségét az orosz közvélemény előtt.

A legutóbbi, július végi közvéleménykutatások szerint egyébként is tovább növekedett Vlagyimir Putyin tekintélye: az utóbbi három hónap alatt öt százalékponttal 85 százalékra emelkedett az államfő tevékenységét támogató oroszok aránya.