A vőlegény tanúja okozott botrányt az esküvőn

Infostart
2007. augusztus 14. 21:25
Egy ügyvéd részegen randalírozott egy elegáns esküvőn, amelyen történetesen ő volt a vőlegény tanúja.

Azzal vádolnak egy 40 éves ügyvédet, hogy rátámadt egy férfira a barátja esküvőjén.

Az ügyvédként dolgozó Christopher Dunn volt barátja, Russell Poole tanúja az esküvőn. A férfi szinte megállás nélkül vedelt, amitől erőszakossá vált, mindenkivel tiszteletlenül viselkedett.

A vendégek éppen a tetoválásokról beszélgettek, és egyikük észrevette, hogy Christpher Dunn-nak is van egy fehér rózsát ábrázoló tetoválása. Mikor azonban megkérték, hogy mutassa meg, lehúzta a nadrágját, és elővette a nemi szervét.

A férfi viccesnek gondolta tettét, ám az egy másik vendég, a 48 éves David Baird-Dean a jelenlévő kiskorúak védelmében közbelépett, és megpróbálta megregulázni a férfit.

Baird-Dean megragadta a részeg tanú nyakát, és bocsánatkérésre szólította fel, amire az ügyvéd csak azt követően volt hajlandó, hogy megígérték, nem hívják ki a rendőrséget. Úgy tűnt, a felek kibékültek, és kezet fogtak.

"Önvédelemből" félig agyonverte

Néhány órával később, mikor már azt lehetett hinni, hogy mindenki elfelejtette az esetet, az ügyvéd odament a férfihoz, kivezette a teraszra, és kétszer fejen ütötte.

Baird-Dean a földre rogyott, de a támadónak ennyi nem volt elég, és tovább ütötte, amitől a férfi eszméletlen állapotba került.

A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosoknak fémlemezekkel és csavarokkal kellett rögzíteni az állkapcsát és a szemüregét a koponyához. Az ügyész szerint a sérülés olyan mértékű volt, mintha egy autóbalesetben szenvedte volna el, vagy baseballütővel verték volna fejen.

A bírósági tárgyaláson Christopher Dunn azt állította, hogy a másik férfi támadt rá, ő csak önvédelemből ütötte meg.