A brutális valóság: meggyilkolták és a tengerbe dobták a kislányt?

Infostart
2007. augusztus 14. 09:53
A portugál rendőrök már annak a reményét is feladták, hogy Madeleine McCann holttestét megtalálják. A portugál lapok szerint legalábbis már úgy hiszik: a brit kislányt meggyilkolták, a holttestét pedig kövekkel együtt egy szemeteszsákba rejtették, és a tengerbe dobták.

Minden nappal erősödnek Madeleine McCann szüleinek kínjai. Most a portugál lapokból kellett arról értesülniük, hogy a rendőrség szerint a lányukat meggyilkolták, és a holttestét a tengerbe dobták.

Arra várnak, hogy a kislány maradványait előbb-utóbb partra vetik a hullámok, vagy fennakadnak egy halászhálóban.

Több mint száz napja keresik

Madeleine több mint száz napja tűnt el, ráadásul a nyomkereső kutyák vérmaradványokat szimatoltak ki a hálószobája falán. A DNS-vizsgálat eredménye ugyan még nincs meg, de ez a két tény erősíti a portugál rendőrség feltételezését, hogy Maddie már nem él.

"Tudjuk, mi történt Madeleine-nel, de azt nem, hogy miért halt meg - balesetben-e vagy meggyilkolták" - idézett a Diario de Noticitas egy név nélkül nyilatkozó rendőrségi forrást.

Tagad az újabb gyanúsított

A portugál rendőrök közben nyomoznak is; egy újabb lehetséges gyanúsítottat is megneveztek - aki csak azért került előtérbe, mert gyerekülést találtak a bérelt autójában, ráadásul a McCann-házaspár barátja.

A 34 éves James Gorrod ügyvédet a múlt héten hallgatta ki a brit rendőrség, és a férfi tagadja, hogy bármi köze lenne a kislány eltűnéséhez. Felesége, aki most adott életet második gyermeküknek, egyszerűen "nevetségesnek" nevezte a férje elleni vádakat.

Gorrod feleségével és kétéves fiúkkal Praiai da Luzban nyaralt Maddie eltűnése idején.