Zűrös sztárpár: "nem szabad, hogy ezek együtt mutatkozzanak"

Infostart
2007. augusztus 12. 09:05
Együtt nyaralt az Egyesült Államokban a válófélben lévő házaspár, Paul McCartney és Heather Mills. A zenészt és az egykori modellt a hírek szerint csak a kötelességtudat késztette arra, hogy együtt töltsenek néhány napot.

A múlt héten Paul McCartney állítólag az Egyesült Államokba repült, hogy együtt töltsön néhány napot válófélben lévő feleségével és közös gyerekükkel.

A Beatles legendás tagja minden bizonnyal kizárólag kislánya, a hároméves Beatrice miatt vett részt a titkos családi vakáción, hiszen továbbra is kibékíthetetlen az ellentéte Heather Millsel.

Az egykori modellt egyébként szintén látták a környéken, és a sajtó azt is hírül adta, hogy a nő többször járt Paul McCartney Long Island-i rezidenciáján.

"Ez nem egy szokásos családi nyaralás. Még mindig nagy köztük a feszültség" - mondta a pár egyik ismerőse.

Bár a két szülő mindent megtesz azért, hogy kislányukat ne érje súlyos megrázkódtatás válásuk miatt, próbálnak minél kevesebbszer együtt mutatkozni a nyilvánosság előtt.

"A múlt hétvégén a klubba vártuk Pault, de végül nem bukkant fel - mondta az egyik New York-i szórakozóhely vezetője. - Heathert viszont lehagytuk a vendéglistáról; nem jöhetett volna be. Nem szabad, hogy ezek ketten együtt mutatkozzanak."

A múlt hónapban a pár állítólag megegyezett a válás feltételeiben: Paul McCartney 70 millió fontot ígért feleségének.