Rejtélyes véletlen hozta össze a tíz éve szétszakadt családot

Infostart
2007. augusztus 12. 07:36
Mindent megtett, hogy rátaláljon tíz éve nem látott lányára egy brit férfi, míg végül a lány bukkant rá egy különös fotó segítségével.

Csupán néhány méterre állt egymástól apa és lánya, amikor a férfit lefényképezték Sudbury egyik utcáján. Michael Dickről egy újság számára készítettek fotót, amely beszámolt történetéről, arról, hogyan keresi elkeseredetten lányát, akit tíz éve nem látott.

Végül nem a férfi találta meg lányát, Lisát, hanem a lány őt. A háromgyerekes anyuka ugyanis felfedezte magát és édesanyját, apja volt feleségét az újságban megjelent fotón: mindössze néhány méterre álltak egymástól, amikor a fénykép készült.

"Nem tudtam elhinni, amikor Lisa elmondta, mi történt. Puszta véletlen, hogy épp akkor sétált arra" - mondta a boldog apa.

A 31 éves Lisa Michael Dick első házasságából született, és még kisgyerek volt, amikor édesanyjával Sudburybe költöztek, miután a szülők szakítottak.

Lisa elképedt, mikor meglátta saját magát a fotón. "Teljesen megrendültem. Én és az édesanyám éppen azon a helyen álltunk egy perccel korábban, ahol a kép készült, látszik, ahogy elsétálunk onnan. Ez hihetetlen" - mondta.

Lisa most az essexi Colchesterben él; éppen látogatóba érkezett édesanyjához, amikor a különleges fotó elkészült.