Szaftos részletek Jennifer Lopez első házasságáról

Infostart
2007. augusztus 10. 20:12
Az amerikai énekesnőnek több mint 500 ezer dollár (90 millió forint) kártérítést ítélt meg egy amerikai bíróság, miután első férje azzal fenyegetőzött, hogy egy könyvben mindent kitálal házasságuk 11 hónapjáról.

Félrelépésekről, megcsalásokról is szó lett volna abban a könyvben, amit Jennifer Lopez első férje szándékozott megírni rövid, mindössze 11 hónapos házasságukról.

A könyv azonban most már aligha jelenik meg, hiszen egy amerikai bíróság félmillió dollár (90 millió forint) kártérítést ítélt meg az énekesnőnek, valamint megtiltotta a volt férjnek, hogy személyes nyereségvágyból intim részleteket hozzon nyilvánosságra házasságukról.

Pedig Ojani Noa étterem- és klubtulajdonosnak állítólag lett volna mondanivalója. Legalábbis a férfi a New York Post egy tavalyi számában azt állította, hogy már dolgozik egy könyvön, melynek címe: "Az ismeretlen igazság: egy sorozatcsaló portréja" lett volna.

A 12 fejezetből álló könyvben a férfi a nyilvánosság elé tárta volna Jennifer Lopez csalfa természetét, egyes hírek szerint ugyanis az énekesnő alig egy év alatt többször is félrelépett. Egyszer például jelenlegi férjével, a szintén énekes Marc Anthony-val.

Az még mindig nem egyértelmű, hogy Ojani Noa valóban meg akarta-e írni a könyvet, vagy csak fenyegetőzött vele. A Jennifer Lopez ügyvédei által a mostani tárgyaláson benyújtott válóperes dokumentumok között akadt olyan, amely alapján a férfi 5 millió dollárt kért azért, hogy ne írja meg a könyvet.

Jennifer Lopez szerint válásukkor férje aláírt egy ilyen értelmű egyezséget.