Szenzáció: titokban férjhez ment a sztárénekesnő!

Infostart
2007. augusztus 9. 08:31
Két hónappal ezelőtt egy Las Vegas-i kis kápolnában titokban férjhez ment a Spice Girls énekese - értesült a The Sun brit bulvárlap. Mel B férje a filmproducer Stephen Belafonte.

A The Sun brit bulvárlap értesülése szerint két hónappal ezelőtt Las Vegasban titokban férjhez ment barátjához, a filmproducer Stephen Belafontéhoz a Spice Girls énekesnője, Mel B.

"Stephen és én hét éve ismerjük egymást és szerettük volna elkötelezni magunkat. Szerettük volna, ha a szertartás szűk körű. A nagyobb lagzira majd valamikor az év során kerítenénk sort" - mondta az énekesnő.

A pár mindössze 59 dollárt (10 ezer forintot) fizetett a ceremóniáért. "Nem csináltak nagy ügyet a dologból. Szerintem a hölgyön még esküvői ruha sem volt" - nyilatkozta a ceremóniáról Marie Stapleton tiszteletes.

Az esküvő éles ellentétben áll az énekesnő első házasságkötésével (Jimmy Gulzar volt a férj), ami 1998-ban hatalmas társadalmi esemény volt.

Mel B egyébként idén elsősorban azzal foglalkozott, hogy megnyerje a színész Eddie Murphy ellen indított apasági pert. Végüls sikerrel járt, a DNS-vizsgálat eredménye nyomán a színész elismerte az apaság tényét, de a gyereknevelésben nem kíván részt venni. Részletek itt!