Falatnyi bikiniben ejtőzött a hollywoodi bombázó - képekkel

Infostart
2007. augusztus 9. 04:59
Charlize Theron tudja, hogyan forrósítsa fel a férfiak vérét. Az Oscar-díjas színésznő falatnyi bikiniben bolondozott a barátjával a közép-amerikai esőerdő közepén.

Charlize Theron a belize-i őserdőben töltött el pár romantikus napot a barátjával, Stuart Townsenddel. A pár a hírek szerint az exkluzív Blancaneau Hotelben lakott, amely a filmrendező Francis Ford Coppola tulajdona.

Bár az Oscar-díjas színésznő már hét éve van együtt az ír színésszel, a házasság még nem került szóba kettejük között.

"Örülök, ha valaki rászánja magát a házasságra - nekem azonban ez nem való" - állítja a színésznő, aki szerint bár mindig mindenről más a véleménye, mint Stuart Townsendnek, "ő a legjobb dolog, ami történt velem életemben".

Charlize csak 15 éves volt, amikor a családban tragédia történt: az édesanyja lelőtte a férjét, aki alkoholmámoros őrjöngéseivel pokollá tette a család életét. A színésznőt azonban szülei rossz példája csak a házasságtól tántorította el - a családalapítástól nem.

"Szeretnék majd gyereket" - vallotta be színésznő, aki a Hancock című film forgatása közben kapott rövid szünetet a pihenésre. Ebben a filmben Will Smith a partnere, a következőben, a Brazíliai munkában pedig Mark Wahlberggel játszik majd együtt.