Szakítás küszöbén a sztárpár, már a közös nyaralást is lemondták

Infostart
2007. augusztus 6. 20:54
Újabb és újabb hírek szivárognak ki arról, hogy véget ért a nagy szerelem Angelina Jolie és Brad Pitt között. A legújabb információ szerint a közös nyaralás is elmarad.

Hollywood álompárja négy gyermekével a New Jersey-i Mohawk-tóhoz készült családi nyaralásra, ami azonban elmarad. A hivatalos indok: Brad Pitt, akinek filmgyártó cége egyszerre 13 filmet készít, nem ér rá pihenni.

"Angie nagyon dühös. Azt követeli Bradtől, hogy dolgozzon kevesebbet" - számolt be a 43 éves színész egyik, neve elhallgatása nélkül nyilatkozó barátja.

A pletykás barát megerősítette, hogy egyre nagyobb a feszültség a két sztár között, akik a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szerettek egymásba. A család ugyanis nagyon készült a nyaralásra, sokat tervezték, hogy megtanítják horgászni és vitorlázni három örökbe fogadott és egy közös gyermeküket.

A színésznő annyira várta már a pihenést, hogy állítólag egy gitárt is beszerzett a párja számára 1.500 dollárért. Most viszont úgy megsértődött, hogy egyedül utazott el Marrakesh-be.

"Angelina rettenetesen sovány. Szerintem a bokaperece többet nyom, mint ő" - számolt be a látogatásáról egy megdöbbent szemtanú.