Az apaságot nem vállalta, de nősülni hajlandó a filmsztár

Infostart
2007. július 31. 06:04
Eljegyezte filmproducer barátnőjét Eddie Murphy. A filmsztár azután kezdett találkozgatni Tracey Edmondsszal, miután szakított a Spice Girls egykori énekesnőjével, aki azóta megszülte közös gyermeküket.
"Ha eljegyzési gyűrű lenne, sokkal nagyobb lenne"

- eleinte ezzel a poénnal próbálta elütni az eljegyzés körüli pletykákat Eddie Murphy, miután a barátnője egy gyönyörű gyűrűvel az ujján jelent meg a nyilvánosság előtt.

Most azonban kiderült, hogy a gyűrű az, ami, és a pár hivatalosan is eljegyezte egymást. "Tracey és Eddie nagyon szereti egymást, és együtt akarják leélni az életüket" - jelentette be a producer személyi asszisztense.

Az eljegyzés híre egyúttal véget vet azoknak a pletykáknak is, amelyek szerint a pár kapcsolatát megviselte Murphy apasági vitája a Spice Girls egykori énekesével, Mel B-vel.

Edmonds - aki korábban az énekes Kenneth "Babyface" Edmonds felesége volt - tavaly októberben kezdett el randevúzni a 46 éves filmsztárral. Mel B idén áprilisban adott életet közös lányuknak; Angel Iris Eddie Murphy születésnapján látta meg a világot.

A sztár nem volt hajlandó elismerni az apaságot, a DNS-teszt azonban egyértelműen igazolta, hogy a kislány az övé.