Véget ért a sztárrománc, de azért barátok maradnak

Infostart
2007. július 28. 08:44
Úgy tűnik, véget ért Jennifer Aniston legújabb románca: a színésznő állítólag hetek óta nem találkozott Paul Sculfor brit modellel, pedig alig egy hónapja barátai még arról számoltak be, hogy a férfi elbűvölte a Jóbarátok sztárját.

A színésznő egyik ismerőse szerint a kapcsolat a modell életmódja miatt nem működhetett. "Megvolt köztük a bizsergés, de az az igazság, hogy Jen már szeretne megállapodni egy megbízható férfi oldalán, és családot alapítani. Paul sokat utazik, és folyton gyönyörű nőkkel van körülvéve."

A pár májusban kezdett randevúzni, de az ismerősök állítják, hogy a színésznő és a 36 éves modell hetek óta nem találkozott, azóta, hogy Sculfor, aki Aniston malibui villájában lakott, Angliába utazott egy fotózásra.

Talán jobb is, hogy kapcsolatuk megszakadt - bár állítólag barátok maradnak -, hiszen korábban kiderült: Paul Sculfor sosem volt az a megbízható típus, akit a színésznő keres.

A modell ismerősei nemrégiben figyelmeztették a színésznőt, hogy lépjen ki a kapcsolatból, mielőtt megégetné magát.

Kábítószer és zavaros nőügyek

Elmondták: a férfi korábban súlyos kábítószerfüggő volt, naponta akár 450 fontnak (csaknem 170 ezer forintnak) megfelelő értékű kokaint is felszippantott.

Nőügyei is meglehetősen zavarosak voltak: dühös volt Robbie Williamsre, ezért összejött annak akkori barátnőjével, Nicole Appletonnal, az All Saints egyik tagjával.

A kapcsolat azonban fura véget ért, mert a - mostanában már színészi álmokat dédelgető - modell hamarosan már az együttes másik énekesnőjével, Shaznay Lewisszal járt.