"Kiabáltam neki: meg fogsz ölni minket!"

Infostart
2007. július 28. 16:05
Halálfélelmet éreztek Lindsay Lohan barátai, amikor a botrányhős színésznő minden figyelmeztetésük ellenére a sebességhatárt messze túllépve vezette az autót - ami nem is az övé volt.

A barátok halálfélelméről az autó tulajdonosa számolt be. Dante Nugro szerint hiába könyörögtek Lindsay-nek, hogy álljon meg, a füle botját sem mozdította.

"Talán 160 kilométeres sebességgel robogtunk. Hiába kiáltoztam? Meg fogsz minket ölni, egy csöppet sem érdekelte. Azt válaszolta, hogy b...ok rá. Híres vagyok, nem tudnak velem csinálni semmit."

Dante mellett a színésznőnek még két barátja rettegett az autóban. "Szó szerint üvöltöttünk vele, amikor áthajtott a piros lámpán - egyenesen keresztül egy négysávos kereszteződésen" - vallotta egyikük.

A másik, Ronnie Blake szerint a színésznő teljesen ki volt ütve. Állítólag az asszisztensét üldözte, aki azóta fel is mondott neki.

A 21 éves színésznőt letartóztatták, mert ittasan és kokain befolyása alatt vezetett. A szóvivője nem volt hajlandó kommentálni a barátok szavait.